Zoek
Sluit dit zoekvak.

Steun ons

Hoe kun jij ons helpen

Maggie’s is alleen mogelijk dankzij financiële steun van onze donateurs, en ook jouw support kunnen wij heel hard gebruiken. Word je onze donateur, dan zijn we daar bij Maggie’s heel erg blij mee. Jouw donatie maakt namelijk het verschil: mede dankzij jouw steun bieden wij mensen die geraakt worden door kanker de ondersteuning die hard nodig is om het leven weer op de rit te krijgen, passend bij ieders persoonlijke situatie. Dit blijkt heel hard nodig en met jouw support bereiken we zoveel meer.

Word donateur of geef direct

Maggie’s is voor al haar activiteiten volledig afhankelijk van giften en donaties. Alleen dankzij al haar donateurs, bedrijven, stichtingen, organisaties, particulieren en Maggie’s Members, kan Maggie’s bestaan en ondersteuning bieden. Iedereen die ons (financieel) ondersteunt, zien wij als een supporter. Wil jij ons supporten? Lees dan snel verder en ontdek op welke manieren jij Maggie’s kan helpen.

Start een actie

Wil je zelf in actie komen voor het Maggie’s? Doen! Zelf, maar ook als groep is het eenvoudig om een actie te starten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sponsorloop, het vragen van een donatie voor een bijzondere dag in je leven zoals een verjaardag of een jubileum of met je klas flessen inzamelen voor Maggie’s.

Je kunt op onze website je eigen donatiepagina openen. Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan het verschil dat we met elkaar maken. Voor iedereen die geraakt wordt door kanker en de ondersteuning nodig heeft die Maggie’s biedt.

Doneren als bedrijf

We vinden dat voor iedereen die geraakt wordt door kanker, ondersteuning vindbaar en toegankelijk moet zijn in een professionele, warme en mooie omgeving. Daarom is het aanbod van Maggie’s kosteloos, onbeperkt en kent geen drempels. 

Als bedrijf kun je ons op verschillende manier financieel ondersteunen: word exclusief Maggie’s Member en verbind je voor 5 jaar aan onze organisatie, word Vriend, doe een eenmalige donatie of start een actie. Wij kunnen jullie steun enorm goed gebruiken.

Fondsen en stichtingen

Maggie’s wordt ook ondersteund door stichtingen en vermogensfondsen. Mede dankzij deze steun is het gebouw gerealiseerd, ingericht en kan Maggie’s de komende jaren haar deuren openhouden voor iedereen die ons centrum nodig heeft.

Maggie’s doet aanvragen bij fondsen die aansluiten bij onze missie. Hierbij gaan we uit van de doelstellingen van het fonds of de stichting. Bent u als stichting of fonds op zoek naar een besteding van gelden? Wij denken graag mee om een programmalijn of project binnen Maggie’s te bepalen, dat aansluit bij uw doelstellingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henrieke Nijenhuis, tel. 06-17 47 72 48, h.nijenhuis@maggiescenters.nl.  

Nalaten

Het nadenken over je testament kan best lastig zijn. En daarom vinden we het belangrijk persoonlijk contact te hebben wanneer je overweegt om na te laten aan Maggie’s Groningen, zodat jouw wensen goed worden vastgelegd in je testament. Misschien heb je in je eigen familie ervaren hoe ingrijpend kanker is en hoe waardevol de ondersteuning van Maggie’s hierbij kan zijn. Nalaten is een heel bijzondere manier om hier uiting aan te geven.

Wij adviseren je altijd om je wensen te bespreken met een notaris, aangezien het opstellen van een testament via een notaris verloopt. Een notaris kan je ook precies adviseren over de verschillende vormen waarop je Maggie’s kan opnemen in je testament. Voor vragen over nalaten kun je contact opnemen met Anneke Tjassing, tel 06-13833007a.tjassing@maggiescenters.nl.

Onze projecten

De diagnose kanker is overweldigend. Voor jezelf en je naasten. Naast je gezondheid kunnen fysieke en emotionele veranderingen, bijwerkingen van behandelingen en onduidelijkheden over werk of financiën door kanker voor nog meer onzekerheid en stress zorgen. We zijn blij met elke gift, groot of klein .Met jouw steun kunnen wij onder andere onze uitgelichte projecten financieren. Deze kunnen bijdragen aan het welzijn van iedereen die geraakt wordt door kanker en bij Maggie’s naar binnen loopt. Deze vind je hier.

ANBI

Maggie’s Center is erkend als een ‘algemeen nut beoogde instelling’ (ANBI). Wat dit betekent voor jou is dat elke donatie aan Maggie’s aftrekbaar is, waardoor je niet alleen een positieve bijdrage levert aan ons werk, maar ook profiteert van belastingvoordelen. Bovendien zijn nalatenschappen en schenkingen aan Maggie’s vrijgesteld van belasting, waardoor je bijdraagt aan onze missie zonder extra kosten. Jouw steun maakt het verschil, niet alleen voor ons als organisatie, maar allereerst voor alle de mensen die we ondersteunen.
Meer informatie over ANBI’s en giften is te vinden op: www.belastingdienst.nl/anbi.
Wij hebben de ambitie om een CFB-erkend doel te worden.

Menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.