Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Steun ons - Particulier

Help je mee?

De diagnose kanker is overweldigend. Voor jezelf en je naasten. Naast je gezondheid kunnen fysieke en emotionele veranderingen, bijwerkingen van behandelingen en onduidelijkheden over werk of financiën door kanker voor nog meer onzekerheid en stress zorgen. Daarom is Maggie’s er voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Wil je Maggie’s ondersteunen door een financiële bijdrage te doen? Dat kan!

Steun eenmalig of maandelijks

Wil je een eenmalige of maandelijkse donatie doen aan Maggie’s? Daar zijn we heel blij mee!

Periodiek schenken

Wanneer je Maggie’s voor een langere periode wilt ondersteunen, dan kan dat via een periodieke schenking. Op deze manier kun je je gift aftrekken bij de belastingaangifte, waardoor je een deel van je gift terug ontvangt van de Belastingdienst. Wanneer je minimaal 5 jaar lang hetzelfde bedrag schenkt aan één goed doel met een ANBI-status zoals Maggie’s, en dit vastlegt in een periodieke overeenkomst, kom je voor dit belastingvoordeel in aanmerking. Het precieze belastingvoordeel hangt onder meer af van je inkomen, het inkomen van je eventuele fiscale partner, en je leeftijd. Op deze manier kun je dus meer schenken aan Maggie’s zonder dat het je meer geld kost. Op Belastingdienst.nl lees je hier meer over. Het formulier voor periodiek schenken vind je ook op deze pagina. Download het de Overeenkomst Periodieke gift in geld (belastingdienst.nl) hier, en stuur het ingevuld naar ons op. Voor vragen kun je mailen of bellen met Henrieke Nijenhuis, tel. 06-17 47 72 48, h.nijenhuis@maggiescenters.nl.  

Start een actie

Wil je zelf in actie komen voor het Maggie’s? Doen! Zelf, maar ook als groep is het eenvoudig om een actie te starten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sponsorloop, het vragen van een donatie voor een bijzondere dag in je leven zoals een verjaardag of een jubileum of met je klas flessen inzamelen voor Maggie’s.

Je kunt op onze website je eigen donatiepagina openen. Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan het verschil dat we met elkaar maken. Voor iedereen die geraakt wordt door kanker en de ondersteuning nodig heeft die Maggie’s biedt.

Doneer een bijzondere dag

Heb je binnenkort een bijzondere dag gepland zoals je verjaardag, een jubileum of een zakelijk receptie en wil je in plaats van cadeaus een bedrag ophalen voor Maggie’s? Daar zijn we ontzettend blij mee! Maak eenvoudig je eigen donatiepagina aan in een paar stappen. Vertel iedereen uit je eigen omgeving over jouw actie voor Maggie’s, en voeg de link van je pagina toe aan de uitnodiging, of deel deze via social media of WhatsApp. Met jouw actie kun je het verschil maken.

Fonds op naam

Een fonds op naam is een eigen fonds binnen de Stichting Maggie’s Centers Nederland. Hiermee kun je heel gericht een bijdrage leveren aan een onderdeel van Maggie’s. Het is een eigen goed doel binnen het goede doel Maggie’s. Met een zelf te kiezen naam, wat uiting geeft aan het persoonlijke karakter van deze bijzondere vorm van doneren. Net wat bij je past. Samen met Maggie’s bepaal je de doelstelling van het fonds op naam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ondersteunen van een hele programmalijn zoals fysieke ondersteuning. Je bepaalt zelf en ziet vervolgens hoe wij het geld besteden. Je kunt bij ons een fonds op naam oprichten bij een schenking van minimaal euro 50.000. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en de fiscale voordelen die horen bij het oprichten van een fonds op naam. Neem hiervoor contact op met Anneke Tjassing, tel 06-13833007, a.tjassing@maggiescenters.nl.

Onze projecten

De diagnose kanker is overweldigend. Voor jezelf en je naasten. Naast je gezondheid kunnen fysieke en emotionele veranderingen, bijwerkingen van behandelingen en onduidelijkheden over werk of financiën door kanker voor nog meer onzekerheid en stress zorgen. We zijn blij met elke gift, groot of klein. Met jouw steun kunnen wij onder andere onze uitgelichte projecten financieren. Deze kunnen bijdragen aan het welzijn van iedereen die geraakt wordt door kanker en bij Maggie’s naar binnen loopt. Deze vind je hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang actueel nieuws over Maggie’s

Steun ons

Ondersteun Maggie’s

Menu

Zoeken
Sluit dit zoekvak.