Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Steun ons - bedrijven

Maggie’s is enorm geholpen met elke (meerjarige) bijdrage om te continuïteit van de programmalijnen de komende jaren te waarborgen. Wij willen onze bezoekers deze zekerheid bieden omdat de behoefte alleen maar groter wordt. Samen kunnen we zo kosteloos hulp en ondersteuning bieden aan iedereen die leeft met kanker!

Maggie's Members

Ons doel is om minstens 100 exclusieve Maggie’s Members aan ons te verbinden, die gedurende 5 jaar elk jaarlijks € 5.000 doneren. Natuurlijk begrijpen we dat je meer wilt weten voor je besluit een van Maggie’s Members te worden. 

Met Maggie’s Members kunnen we de vijf programmalijnen financieren. Dat zijn de gebieden waarop we mensen ondersteunen: fysiek, emotioneel, praktisch, sociaal en ondersteuning voor naasten en betrokkenen. Jouw donatie heeft directe invloed op alle mensen die Maggie’s Groningen bezoeken. Met jouw bijdrage kunnen we onder meer: 

We gaan heel graag persoonlijk met je in gesprek wanneer je overweegt Maggie’s Member te worden. Voor vragen kun je contact opnemen met Henrieke Nijenhuis, tel. 06-17 47 72 48, h.nijenhuis@maggiescenters.nl.  

Vriend of Sponsor van Maggie's

Is het voor jouw bedrijf niet mogelijk om Maggie’s Member te worden, maar wil je je wel structureel aan ons verbinden? Hier zijn we uiteraard ook ontzettend blij mee. We gaan hierover dan ook graag met je in gesprek. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met Henrieke Nijenhuis, tel. 06-17 47 72 48, h.nijenhuis@maggiescenters.nl.  

Eenmalig doneren

Wil je als bedrijf eenmalige doneren, ga dan direct naar onze doneerpagina. Met je gift ondersteun je de bezoekers van Maggie’s. Je kunt ook een project kiezen waaraan je doneert. 

Uiteraard kun je ook een donatie aan ons overmaken. Ons rekeningnummer is NL98INGB0703363298 t.n.v. Stichting Maggie’s Centers Nederland te Groningen.

Start een actie

Wil je met je bedrijf in actie komen voor Maggie’s? Individueel, maar ook als groep is het eenvoudig om een actie te starten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sponsorloop, het vragen van een donatie voor een bijzondere dag in je leven zoals een verjaardag of een jubileum of met je klas flessen inzamelen voor Maggie’s.

Je kunt op onze website je eigen donatiepagina openen. Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan het verschil dat we met elkaar maken. Voor iedereen die geraakt wordt door kanker en de ondersteuning nodig heeft die Maggie’s biedt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang actueel nieuws over Maggie’s

Steun ons

Ondersteun Maggie’s

Menu

Zoeken
Sluit dit zoekvak.