Subnavigatie
Voorzitter Harm Post:

"Samen ontdekken we de beste manier waarop u ons kunt helpen"

Waar staan we nu?
"We zijn al een heel eind op weg, sinds we met zeven ondernemers het plan bedachten om het eerste Maggie's Center in Nederland in Groningen te realiseren. We hebben een stichting, we hebben een groot aantal bedrijven en organisaties als partners aan ons weten te binden, we hebben een locatie op het terrein van het UMCG en we hebben al een ontwerp voor het centrum, inclusief de directe omgeving daarvan, ontworpen door architect Marlies Rohmer en landschapsarchitect Piet Oudolf."

Wat hebben we nodig?
"Nu is het zaak om voldoende fondsen te werven. In totaal gaat het om 10 miljoen euro, grofweg onder te verdelen in 4 miljoen voor de bouw, 3 miljoen voor de exploitatie in de eerste jaren en drie miljoen voor wetenschappelijk onderzoek. Het Benefiet Gala dat we op donderdag 20 april 2017 in Wildlands Adventure Zoo hebben georganiseerd is de officiële aftrap van de fondsenwerving."

Hoe kunt u helpen?
"U kunt ons op diverse manieren helpen: uiteraard kunt u een bedrag doneren - eenmalig of periodiek - maar u helpt ons ook al door mensen in uw omgeving te wijzen op dit mooie initiatief, of door uw netwerk, kennis, producten en/of diensten ter beschikking te stellen. Neemt u hiervoor contact op met onze stichting, of met een van onze bestuursleden. Samen ontdekken we de beste manier waarop u ons kunt helpen. Ik wil u op voorhand al hartelijk bedanken voor dat eerste telefoontje of mailtje!"

Meer over doneren

Veel gestelde vragen

Blijf op de hoogte